Út a csúcsra – Az igazán kielégítő szexuális élet

A vágyat felébreszteni sokféle módon lehet. A vágy az örömszerzésre mindenkiben bennevan. Valakinek éppen kihunyó félben van az aktivitása, valakinek ritkán adatik meg az orgazmus, de mindenkit egyaránt boldogsággal tölt el, ha végre átéli.

A vágy valamikor megmagyarázhatatlan okokból indul be, de gyakran az tenni kell az erősebb érzelmek beindításáért. A szexuális élet tökéletesítésének egyik fő momentuma, hogy minél gyakrabban üljenek le a párok egy őszinte beszélgetésre. Fontos, hogy olyan helyzetet kell kialakítani, ahol a férfi megélheti férfiasságát, a nő nőiességét. Ha éppen leáldozóban van a vágy a pár másik fele iránt, akkor azonban nem a szexet kell első sorban rendbe hozni, hanem az egymáshoz való viszonyt, ez pedig majd meghozza a minkét fél számára kielégítő együttlétet.

A kihúnyt szexuális vágy ijesztő lehet, de igenis lehetséges újraéleszteni, sőt perzselő tűzzé változtatni is. De tudatosan kell tenni mindkét félnek azért, hogy vonzónak lássa a másikat. Azonban az első lépés mindenképpen az kell, hogy legyen a kapcsolatban, hogy őszintén megbeszélik a problémákat, a kívánságokat. Ha már ezen az úton elindultak, akkor egy jobb kapcsolat is kialakulhat, mint amilyen előtte volt. Mint kiderült a vágy valakinél természetesen jön, a szezon váltakozásával, a másiknál meg külön kell rá figyelmet fordítani. Egy biztos, mindenkiben ott van a vágy a szeretet kinyilvánítására, és az öröm megélésére. De ez valakinek könnyebben-, valakinek nehezebben megy. Az őszinte beszélgetés viszont, biztos út a kapcsoaltban az örömteli együttlét megéléséhez mindkét fél számára.

Téma: szexuális élet, szakértőnk: Dr. Erős Erika, szexuál-medicina szakember (FECSM)

Forrás: videoklinika.hu

 

IDE KATTINTVA VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Bejelentkezési telefonszám: +36 30 509 9677(munkanapokon 9:00-19:00 óra között)

 

Írjon hozzászólást