Klinikáról

A Jól-lét és Egészség Klinika több mint 20 éve működik a testi-lelki egészség szolgálatában. Hitvallásunk szerint, a lélek egészsége és a boldogság a legfőbb biztosítéka a testi betegségek megelőzésének és a hosszú, teljes életnek. A lelki egyensúly szorosan összefügg a párkapcsolat meglétével és annak minőségével. Intimitás, kötődés és szexuális harmónia a boldogság alapvető pillérei, amire minden ember vágyik. Ehhez önmagunk folyamatos megismerése, fejlesztése és szerepeink (nő/férfi) kiteljesítése a siker záloga.

Napjainkban, az ún. „szuper-stressz” korszakában élünk. Igaz ugyan, hogy az ősembernek többször kellett élet-halál harcot vívnia, de ezek között sokkal hosszabb regeneráló, ingerszegény periódus telt el. Ma csaknem állandóan, egyszerre többféle inger bombázza az idegrendszert (sziréna, lárma, piros lámpa stb.), s ezek nagy része nem is tudatosul, de a szervezetet ugyanolyan stressz-reakcióra készteti. A folyamatos készenlét pedig idővel kimerüléshez vezet, s az adott egyén legkisebb ellenállású szervén megjelennek a civilizációs betegség jelei. A védekezési stratégiák fejlesztése hatékony út a megelőzés és a gyorsabb gyógyulás terén egyaránt. Ehhez jól képzett, kompetens szakember segítségét igénybe venni nem gyengeség, hanem az erő első jele, amely egyben annak az igényességnek is a mutatója, hogy a lelki fejlődésünkkel törődünk.

A rendelő jó közlekedési adottságokkal rendelkezik és Budapest központjában, igényes környezetben várja a pácienseket. Célunk: egyénre szabottan, magas szakmai színvonalon és a legújabb tudományos ismereteket is felvonultató módon támogatni a pácienseket.

 

IDE KATTINTVA VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Bejelentkezési telefonszám: +36 30 509 9677(munkanapokon 9:00-19:00 óra között)