Tréningek

“Sporttal a jól-létért” – tréning szakembereknek és laikusoknak

Ismeretesek olyan egyszerű, a mindennapokban alkalmazható módszerek, amelyek csökkentik a stressz által kiváltott feszültséget, segítik annak leküzdését (APA, 2010). Az egyik ilyen a sport. Heti 4-5 alkalommal 45-60 perc kocogás/gyors séta hatékonyan csökkenti a szorongást és szignifikánsan meghosszabbítja az életet. Kifejezetten ajánlott szorongásban szenvedőknél, mert a mozgás reverzibilisen inaktiválja a háttérben rejlő szorongásos hajlamot adó géneket.

Nőnek lenni jó!? Áldás vagy teher?

Hogyan lehet egy nő kőkemény, sikeres a munkaerőpiacon és lágy, odaadó a párkapcsolatban?
Szeretne a fenti kérdésekre választ kapni? Szeretne szakértőinktől kérdezni?

Jelentkezzen a következő “Női szerep” tréningre az alábbi űrlap kitöltésével.

A boldogság egy választás

Minden ember vágyik a boldogságra, mégis kevesen élik meg azt. A lelki panaszok (pl. szorongás, hangulatzavarok) aránya igen magas népességben, élettartam prevalenciájuk a 25-30%-ot is eléri. —2020-ra a leggyakoribb fogyatékosságot okozó betegség a depresszió lesz. Szeretné ezeket szakértőinktől megtudni? A válasz a “Boldogság” tréningben rejlik.

Boldog munkaerő = nagyobb profit

Boldog munkaerő = nagyobb profit. Egyedülálló programot dolgoztunk ki a munkatársak a boldogságának fokozásáért, a mentálhigiéné fejlesztéséért. 1 napos tréning bevezető áron a munkatársak boldogságának fokozásáért és a mentálhigiéné fejlesztéséért.

 

IDE KATTINTVA VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Bejelentkezési telefonszám: +36 30 509 9677(munkanapokon 9:00-19:00 óra között)