Erekciós zavar (ED)

Eléggé kíEDnos, amit kérdezni szeretnék a barátomról. Az probléma vele, hogy nem áll fel neki és csak kb. fél percig tart, majd lelankad. Ez után nem lehet életet lehelni bele, de ha segítek neki, akkor így is el tud élvezni. Ez nagyon rossz, mert nekem is szükségem lenne a szexre és nem csak a kezére. Ha megemlítem neki a problémát, akkor mindennek elhord, pedig már akkor is ilyen volt mikor összejöttünk. Szeretnék segíteni, de nem tudom, hogyan tehetném. Én az italra gondolok, mivel napi szinten fogyaszt alkoholt. Évekkel ezelőtt versenysportoló volt, és tudtommal a sport is okozhat ilyen reakciókat. Vettem már neki „kamagra” nevű gyógyszert, az használt. Van rá esély, hogy ismét rendesen “működjön”?

Az erekciós probléma igen gyakori a férfiak körében, s az életkor előre haladtával növekszik az előfordulás valószínűsége. Okai lehetnek testi vagy lelki eredetűek, leggyakrabban a kettő együttesen fordul elő. Ha a férfi korábbi kapcsolatában nem volt ilyen panasza, akkor azt is meg kell vizsgálni, hogy nincs-e párkapcsolati probléma Önök között. A probléma második része a korai magömlés kórisméjét veti fel, amely lehet elsődleges gond vagy másodlagos (erekciós zavarhoz társul) probléma. Segítséget egy teljes körű szakorvosi kivizsgálás és kombinált kezelés (gyógyszeres és pszichoterápia) jelenthet. Annál inkább, mert a merevedési zavar a szív- és érrendszeri problémák előjele is lehet.

 

IDE KATTINTVA VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Bejelentkezési telefonszám: +36 30 509 9677(munkanapokon 9:00-19:00 óra között)

 

Comments 2

 1. gábor
  2017-05-08

  Üdvözlöm DR. nő . erekciós problémám van. 35 vagyok. 10 éve szedek citalopramot. nyilván ettől van. de más antidepresszáns mellékhatások miatt nem jöhet szóban… pedig kipróbáltam az összes hatásmechanizmusút…

  Viagra mérsékelten hat… mivel a vágyam is lecsökkent… kérem megtisztelő válaszát : kmkbtt@freemail.hu

  1. 2017-05-08

   A leírt probléma igen összetett, amely személyes konzultációt igényel. Ez a téma az egyik specialitásom, így természetesen tudunk megoldást találni erre a kérdésre. A konzultációra kizárólag magánrendelésem keretében van lehetőség, időpontot e-mailben tud kérni.

Írjon hozzászólást